Koszyk


Razem

0,00 zł

Przejdź do koszyka



Jedna nalewka - dwa sposoby przygotowania. Który lepszy?

02 mar 2021

Serwus!
Wielu z Was bardzo często zastanawia się nad tym, który ze sposobów wstawiania nalewki jest prawidłowy.
Czy najpierw należy zalać owoce alkoholem wysokoprocentowym i dopiero później dodać do nich cukru? Czy może powinno się zasypać owoce cukrem, a dopiero po kilku dniach dolać do nich alkohol?
W poniższym filmie porównujemy nalewki nastawione w tym samym czasie, lecz na dwa różne sposoby. Sprawdzimy na co wpływ ma kolejność wykonywania powyższych czynności i czy pomiędzy gotowymi nalewkami będą znaczące różnice smakowe.


➡️ Koniecznie zobacz naszą wyprzedaż: https://www.malinowynos.pl/wyprzedaz
oraz nowości: https://www.malinowynos.pl/nowosci
➡️ Jeśli szukasz porad, odpowiedzi na pytania lub interesują Cię przepisy na domowe wina i nalewki musisz zobaczyć:
Naszą grupę na fb: https://www.facebook.com/groups/316379812207734/
Fanpage: https://www.facebook.com/malinowynospl/
Instagram: https://www.instagram.com/malinowynospl/
Butelki szklane: https://www.malinowynos.pl/kategoria/244/butelki-szklane
Beczki szklane: https://www.malinowynos.pl/kategoria/245/beczki-szklane
Akcesoria winiarskie: https://www.malinowynos.pl/produkty/wino
Akcesoria do zlewania: https://www.malinowynos.pl/kategoria/595/akcesoria-do-zlewania 

Produkty, które mogą się przydać

Wszelkie prawa zastrzeżone. Malinowynos.pl © 2014-2021.

Realizacja: indemi.pl